miercuri, 31 august 2011

Newsletter Nr.8 BISNet Transylvania

Puteti vizualiza acest newsletter si pe web facand click aici.

Debrecen: Eveniment de brokeraj internaţional în domeniul energiei regenerabile

Cu ocazia Târgului Internaţional Energoexpo, dedicat energiei regenerabile, ce se va desfăşura în perioada 27-29 septembrie la Debrecen, în Ungaria, Enterprise Europe Network va organiza un eveniment de brokeraj adresat firmelor din domeniu.
Evenimentul, programat pentru data de 28 septembrie, reprezintă o ocazie importantă pentru firmele ce activează în sectorul energiei regenerabile de a găsi noi parteneri de afaceri, noi pieţe de desfacere sau de a încheia parteneriate de colaborare cu firme similare din Europa.

Afla detalii...

COST - Un nou program de finanţare pentru cercetătorii europeni

Cercetatorii europeni au acum posibilitatea să acceseze fonduri europene pentru organizarea de activităţi de networking, întâlniri, reuniuni, conferinţe, schimburi de experienţă şi informaţii ştiinţifice pe termen scurt, dar şi pentru acţiuni de informare a publicului, prin intermediul programului de finanţare COST al Comisiei Europene. Deşi programul COST nu finanţează cercetarea propriu-zisă, acesta susţine în prezent peste 200 de activităţi ştiintifice în 9 domenii diferite ale cercetării.

Afla detalii...


"Programul Mihail Kogălniceanu" – Sprijin pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii

Programul Mihail Kogălniceanu" este o măsură prin care statul se implică şi sprijină direct IMM-urile pe două componente: dezvoltarea şi susţinerea investiţiilor, crearea şi menţinerea locurilor de muncă. Astfel, întreprinderile mici si mijlocii pot obtine o subventionare partială a dobânzii unui credit contractat de la o bancă si, totodată, o garantie guvernamentală pentru respectivul credit.

Afla detalii...


Informatii utile

31.08.2011
Ministerul Economiei sprijină dezvoltarea incubatoarelor de afaceri

Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri a aprobat Procedura de implementare a Programului naţional multianual pe perioada 2002—2012 de înfiinţare şi dezvoltare de incubatoare tehnologice şi de afaceri. [...]

Afla detalii...

31.08.2011
Eveniment de Matchmaking dedicat industriei hoteliere si gastronomice

Evenimentul International de Matchmaking destinat industriei hoteliere şi gastronomice va fi organizat în cadrul expoziţiei internaţionale de profil HOVENTA 2011, pe 13 octombrie 2011, la Budapesta. [...]

Afla detalii...

Dezabonare
Daca nu doresti sa mai primesti email-uri de la noi, apasa aici.
O companie din Austria care a patentat un sistem de a construi case cu consum redus de energie din lemn si lut, cauta furnizori de elemente de lemn pentru peretii interiori.
Afla detalii...
O companie de sudul Poloniei doreste sa-si diversifice productia de masini-unelte. In acest scop, cauta subcontractanti specializati in galvanizare la cald, sudura, taierea, indoirea si presarea otelului.

Afla detalii...
O companie din Turcia, activa in sectorul izolatiilor, a dezvoltat o tencuiala care ofera un grad ridicat de izolare termica si fonica si totodata rezistenta ridicata la incendiu. Compania cauta parteneri interesati de colaborare comerciala si asistenta tehnica.
Afla detalii...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu