miercuri, 2 aprilie 2014

Comisarul Cioloș va participa la Conferința Regională pentru Europa a FAO

Comisarul european pentru agricultură şi dezvoltare rurală, Dacian Cioloş, va fi prezent în România, la București, în perioada 3 – 5 aprilie 2014.
Joi, 3 aprilie, comisarul Cioloș va participa la Conferința Regională pentru Europa a Organizației Națiunilor Unite pentru Alimentație și Agricultură (FAO) și va avea o întâlnire bilaterală cu directorul general FAO, José Graziano da Silva. De asemenea, comisarul va vizita, alături de miniștrii agriculturii din România și Republica Moldova, o expoziție de vinuri, și va avea o întâlnire bilaterală cu ministrul agriculturii și alimentației din Republica Moldova, Vasile Bumacov. În a doua parte a zilei, comisarul Cioloș va participa la conferința Mediafax talks about agriculture.
    Comisarul european Dacian Cioloş în România
    Vineri, 4 aprilie, comisarul european va participa la masa rotundă intitulată "Cum facem din integrarea europeană un succes", organizată de Societatea Academică Română. Începând cu orele 15:30, comisarul Cioloș va avea un nou dialog cu cetățenii despre viitorul Europei.
    Sâmbătă, 5 aprilie, comisarul Cioloș va participa la ceremonia de decernare a titlului Doctor Honoris Causa directorului general FAO José Graziano da Silva de către Senatul Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București. 
    Persoane de contact:
    Dorian Filote, coordonator relaţii cu presa din România, Cabinetul comisarului european pentru agricultură şi dezvoltare rurală
    tel.: (+32) 498 957 514, e-mail: dorian.filote@ec.europa.eu.
    Mihai Roşioru, ofiţer de presă, Reprezentanţa Comisiei Europene în România
    tel.: (+40) 21 203 54 86, e-mail: mihai.rosioru@ec.europa.eu.
    Agenda vizitei comisarului european Dacian Cioloş
     – București 3-5 aprilie 2014 –

     

    Niciun comentariu:

    Trimiteți un comentariu